jueves, 10 de marzo de 2011

DESPOIS DUNHA ENCHENTA DE FILLOAS....UNHA BOA PIZZA

Cales son as mellores pizzas?As caseras e se as cociñan os pingüinos xa nin digamos.
Foi todo unha aventura ir en autobús, poñernos o mandil e máns á obra. Aproveitamos para coñecer os ingredentes cos que se fai a pizza (que nos ven moi ben para a próxima temática a traballar: os alimentos), experimentar cosas texturas e vernos nunha cociña industrial cociñando! Acompañounos Inés á que lle temos que dar as grazas polo ben que se portou con nós.
Na carpeta do desfile do entroido nun intre teredes novas fotos que nos enviou a familia de Marcelo, gracias!
Agradecer ao personal da cociña a sesión tan amena e entretida que nos brindou.
Por certo.... como sabe esa pizza? Eu xa comín a miña...

6 comentarios:

  1. JAJA, LA MIA ESTABA SORPRENDENTEMENTE RICA!!! AHORA ENTIENDO LO QUE DICEN DE QUE LAS PROFES TAMBIEN APRENDEMOS DE LOS NIÑOS, VAYA MAÑA QUE TENÍAN ALGUNOS AMASANDO, MENOS MAL QUE SE NOS DA MEJOR LA DOCENCIA QUE LA COCINA, VERDAD SILVIA??;-P

    ResponderEliminar
  2. sergio llego feliz, tanto que teniamos que comerla porque habia c6cinadñ para papa y mama. Saludos. Monica.

    ResponderEliminar
  3. Que envexa! , e non só pola pinta tan boa que tiñan esas pizzas, senon tamén porque non todo o mundo pode presumir de facer unha pizza tan caseira. Si que son afortunados estes pingüis. Noraboa

    ResponderEliminar
  4. Graciñas a todos. Inés tes toda a razón para nós queda a docencia e as pizzas como actividade nos momentos de ocio (sobre todo eu, jeje). Mónica tiñas que ver como amasaba Sergio non me extraña que a pizza tivera xa comensales fixos!! José Carlos se queres agora que sabemos un día ves pola nosa clase e facemos unha pizza entre todos.

    ResponderEliminar
  5. Noraboa por todo o que fas Silvia estos pinguinos non ten tempo aburrirse sempre con cousas novas e divertidas. Por certo o que lle dis a Jose Carlos esta ben e Claudia seguro estara de acordo pois quedoulle moita magoa non poder ir. saudos

    ResponderEliminar
  6. Moitas gracias Matilde!! Pois intentaremos facelo un día e así repasamos ingredentes!!

    ResponderEliminar